Latar Belakang
Khalish Susu Kambing

Khalish Susu Kambing Asli dan Khalish Susu Kambing Koko Kurma dikeluarkan oleh Syarikat SK Rich International Sdn Bhd  (1174530-D) yang ditubuhkan pada Februari 2016 secara rasminya.

halal cert khalish susu kambing

Mendapat kelulusan Halal JAKIM – No. Rujukan JAKIM: JAKIM/(S)/(22.00)/492/2/ 1 050-07/2017

Kami merupakan syarikat yang diusahakan oleh muslim bumiputera yang mengeluarkan produk susu kambing yang di Jamin Halal (No. Rujukan JAKIM: JAKIM/(S)/(22.00)/492/2/ 1 075-04/2015) dan Organik yang sangat berkhasiat untuk semua golongan bermula dari umur 1 tahun dan ke atas.

Keistimewaan syarikat kami adalah kami adalah satu-satunya syarikat yang mengeluarkan gabungan susu kambing dengan koko dan kurma. Adalah diharapkan dengan produk yang kami keluarkan ini boleh membantu dan memberi manfaat kepada lebih ramai pengguna di luar sana terutama kepada kanak-kanak, pasangan yang sedang ikhtiar hamil, wanita mengandung, ibu yang menyusu badan kepada anak.

Dengan produk ini juga diharap dapat membantu semua golongan mendapatkan khasiat bagi menjaga kesihatan dan dapat mencegah daripada penyakit yang tidak diingini.

Kami juga memberikan peluang perniagaan kepada semua yang berminat untuk menjadi pengedar kami disamping membantu memberikan 1001 manfaat dengan khasiat yang terkandung dalam Khalish Susu Kambing ini