Khalish Susu Kambing untuk Pasangan Ikhtiar Hamil

ATTN : KEPADA PASANGAN YANG SEDANG IKHTIAR HAMIL

Nak tak jika kami bantu anda untuk Ikhtiar Hamil hanya dengan asbab minum Susu Kambing Khalish sahaja..

Telah ramai pasangan yang telah kami bantu..

  • Minuman Susu Khalish Kambing Koko Kurma mempunyai khasiat secara SEMULAJADI dan ORGANIK tanpa mengandungi kandungan kimia yang mampu memberi kesan sampingan kepada badan anda.
  • SUSU KAMBING merupakan cara mujarab masyarakat Arab untuk kesuburan. Susu Kambing juga merupakan antara makanan sunnah.
  • BUAH KURMA mempunyai kandungan asid folik / folat secara semulajadi yang penting untuk pertumbuhan sel dan perkembangan embrio.
  • Sebab itu sangat penting untuk mempunyai asid folik / folat yang cukup di dalam badan sebelum dan semasa mengandung.
  • SUSU KAMBING mempunyai kadar nutrisi yang tinggi, meningkatkan pengambilan zat besi di dalam sistem penghadaman seterusnya memudahkan penyerapan asid folik / folat ke dalam tubuh badan kita.
  • Hal ini sangat bagus untuk membantu MEPERCEPATKAN KESUBURAN dan juga MENGUATKAN RAHIM.
Lihat testimoni pengguna kami yang telah BERJAYA HAMIL selepas consume Susu Khalish..

KSK-60-01
” 5 tahun saya menunggu.. alhamdulillah, saya ikhtiar hamil (susu kambing + koko + kurma) dan dah berjaya hamil.. ini la anak khalish..”

TESTIMONI 39-01
” My 1st pregnancy. Ttc 2 tahun (usaha untuk hamil), saya consume khalish start bulan 2, alhamdulillah, asbab saya minum asli, husband minum koko kurma..”

TESTIMONI 41-01
” Syukur alhamdulillah, selepas gugur saya tunggu 7 bulan baru lekat balik, saya ikhtiar dengan khalish ianya berhasil..”

TESTIMONI 40-01
” saya minum yang original je.. Allah kata kita kena usaha doa tawakal.. dengan izin Allah.. saya baru je disahkan hamil.. nak masuk 5 minggu..”

10 TAHUN IKHTIAR HAMIL
” 10 tahun menanti selepas 2 kali keguguran.. bila kawan kenalkan susu khalish.. ni saya cuba, alhamdulillah sekarang dah 2 bulan hamil..”

KSK-06-01
” Dulu tak yakin sebab rahim saya tak kuat, setelah amalkan susu khalish secara konsisten, alhamdulillah saya diberi peluang merasakan zuriat dalam kandungan saya sendiri..”

Untuk Sebarang Pertanyaan & Soalan berkenaan Susu Khalish

Whatsapp 013-904 7288 / 013-904 7533
Khalish Susu Kambing di MEDIA